Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σχεδόν μαζί;

Μπαίνω πρωινιάτικα στο καφενείο, και η συζήτηση για τα προεκλογικά έχει ανάψει.. Ενας είναι ορθός και αναλύει - λέει - τα αποτελέσματα του γκάλοπ που έγινε στη Μύκονος..

Πότε ρε σεις έγινε αυτό;
Α εσύ έχεις μείνει πίσω..
Ε στήνω και γω αυτί σαν άσχετος μπας και μάθω κάτι..

Λέει ο παντογνώστης:

Πρώτος είναι ο Μέγας που τον υποστηρίζει ο Σαμαράς..

Δεύτερος έρχεται ο Φιορεντίνος, επειδή έχει κουμπαριά με τον μικρό τον Βαρβιτσιώτη, και επειδή ο μικρός ο Βαρβιτσιώτης είναι Ντορικός τον έχουν πλέον στην ΝΔ για τα .. αποδυτήρια..

Αυτοί οι δυό - λέει - πάνε με διαφορά στήθους!

Καλά αμα είναι έτσι θα βγεί ο Φιορεντίνος ρε σεις. Δεν πιστεύω οτι ο Μέγας θα ξεπεράσει σε βυζί την Ντόρα μέσα σε λίγες μέρες... οτι και να πάρει..

Οχι λέει δεν είναι γι'αυτό. Ο Φιορεντίνος θα κερδίσει στον δεύτερο γύρο γιατί έχει μαζί του τον Βερώνη και τον Αποστόλου!
Κόκκαλο εγώ.. Τι μας λες ρε φίλε. Αυτοί και οι δυο πρώην δήμαρχοι είναι μαζί του;
Ναι.. είναι οχι μόνο μαζί του αλλά κάνουν αγώνα.. Άλλο αν μέχρι χθες του έσερναν τα εξ'αμάξης..

Για λέγε, για λέγε παρακάτω;
Δεν έχει παρακάτω μάγκες, λέει ο γνώστης!

Τα "γελαστά παιδιά" (άντε πάλι) τρίτοι με ποσοστά κάτω από το 10... και ο Αντώνης τελευταίος με ποσοστά που .. άστα να πάνε..
Μάλιστα το σκέφτεται λέει, αν θα πρέπει να συνεχίσει..

Εκεί περίπου δεν άντεξα και έφυγα..
Μια από τα ίδια τα παλιά θα έχουμε ξανά-μανά!

4 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Γιώργο πολύ με τα πίττερα μου φαίνεται ανακατεύεσαι.Για λέγε πώς πάνε τα κρασά!! και τα κυνήγια.Χτές έτρωγα συκωτάκια τηγανιτά ψιλοκομμένα του λαγού.

zepos είπε...

Μάρκο, από ανέκαθεν γουστάριζα τα πολιτικά. Δεν είναι νέο. Απλά τώρα στη καθημερινή καφενοκουβέντα έχομε πολιτική και μεγάλη πλάκα.
Οι δουλειές στο χωριό έχουν λιγοστέψει και είμαστε στο παρά πόδας.
Περιμένω καμιά βροχούλα να μουσκέψει το χώμα να αρχίσω να παιδεύομαι πάλι.

Τα κρασιά πήγαν αρκετά καλά και σε σύγκριση με άλλους που έπαθαν μεγάλες ζημιές, εγώ κοκορεύομαι και τονε λέω το ρητόν: "Το αμπέλι γουστάρει να βλέπει κάθε μέρα το παντελόνι του αφεντικού".

Εκανα 4 λογιώ κρασί (από λίγο) και ήδη έχω αρχίσει να πίνω άσπρο ποταμίσι. Είναι "φρέσκο" 35 μερών αλλά τι άλλο να κάνω; Να αγοράζω;

zepos είπε...

Σήμερα είχε πολλά ορτύκια. Και αύριο το μεσημέρι πάω για "όρνιθες" στην Ανδρο..

Καλοφάγωτος ο αυτιάς!

markos aliprantis είπε...

Γιώργο και εμένα τα σταφύλια πήγανε μια χαρά αν συγκρίνω με άλλους αλλά όπως λές θέλει δουλιά.Να φανταστείς οτι σουλτανί πρώτη φορά φάγαμε τόσο και όσοι δοκίμασαν τρελάθηκαν.Το κρασί θέλω να το πάω στον χημεικό για την τελευταία ανάλυση και να μου δώσει μεταμπισουλφίτ.'Ορνιθες έχει φέτος κάτι λίγες και εδώ έχω βγάλει μερικά κοπαδάκια για να δούμε τι θα γίνει αύριο.Ύστερα από το κάζο που μας έκαναν δλδ κάθε μήνα να παίρνω και λιγότερη σύνταξη ουτε να τους ακούω θέλω ούτε να τους βλέπω.Ήρθαν όλα τα ρεμάλια εδώ φέτος για διακοπές και πήγαιναν στις ψαροταβέρνες και έτρωγαν αστακοί που να τους κάτσουν στο στομάχι.Έγιναν βέβαια επεισόδια αλλά θα τα πούμε από το τλφ.