Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Να μη μείνει κανείς παραπονεμένος!


Το σκάνδαλο της πολεοδομίας Σύρου επεκτείνεται και σε πρόσωπο που σήμερα είναι υποψήφιος δήμαρχος! Τα έπερνε από παντού ο προϊστάμενος! Θα έκανε καλές δουλειές προφανώς!

Πρίν μέρες είχε δημοσιευτεί οτι ο Δήμος Μυκόνου κατέθεσε στον λογαριασμό του προϊστάμενου της πολεοδομίας Σύρου ποσά το 1996 και το 1999. Τώρα αποκαλύπτεται οτι στην λίστα των "καταθετών" στους λογαριασμούς των επίορκων υπαλλήλων είναι και πρόσωπα της αντιπολίτευσης... Τα δημοσιεύματα απανωτά και οι πολίτες μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο...

Οι "καταθέτες" αποκαλύπτονται...

O Φιορεντίνος αρνείται τα πάντα και λέει:

«Προσπαθούν πανικόβλητοι να εξομοιώσουν ένα υπαρκτό και διερευνόμενο από την Δικαιοσύνη σκάνδαλο που αφορά την διασπάθιση και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος με μια προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική υπόθεση που έχει λήξει εδώ και μια δεκαετία. Προσπαθούν δηλ. να συμψηφίσουν ένα σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ από το οποίο ωφελήθηκαν σε βάρος του Δήμου μας, με μια νόμιμη πισίνα 40 τ.μ της οικογενειακής μου επιχείρησης». «Τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με άξονα τον πολιτικό πολιτισμό, την ευπρέπεια και την κάθε δυνατή συμβολή μας στην απόδοση της δικαιοσύνης. Ας συνεχίσουν μόνοι τους τον ολισθηρό δρόμο της λασπολογίας που ξεκίνησαν. Εξάλλου δεν είναι στις προθέσεις μας να ξεθάψουμε σκελετούς από τις ντουλάπες των αντιπάλων μας» "

Μακάρι να είναι έτσι γιατί δεν αντέχεται ρε παιδιά άλλη ξεφτίλα!

2 σχόλια:

Savrada είπε...

Διαβάζω στον ολοκαίνουργιο ιντερνετικό χώρο του Α.Φιορεντίνου, οτι δεν συμφωνεί με τις πρόσφατες μετακινήσεις όλων των υπό κατηγορία υπαλλήλων. Μάλιστα κάνει ένα σαφή διαχωρισμό ανάμεσά τους, και στην μελλοντική τους αντιμετώπιση στην περίπτωση που ο συνδυασμός "ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" θα κερδίσει τις εκλογές:

"Γιατί αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο αυτούς που φαίνεται ότι κατέκλεψαν το Δήμο με αυτούς που πιθανά θα κατηγορηθούν για κάποιες απλές υπηρεσιακές παρατυπίες ή τυπικές παραλείψεις ; Μήπως για να ρίξει στα μαλακά αυτούς που φαίνεται ότι πήραν τα λεφτά, τους οποίους μέχρι σήμερα με σκανδαλώδη τρόπο διατήρησε σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ;

Η θέση μας σαν συνδυασμός για το σκάνδαλο ήταν πάντα καθαρή και έτσι θα συνεχίσει να είναι, ακόμη και όταν ο Μυκονιάτικος λαός μας εμπιστευτεί και μας επιλέξει για τη διοίκηση του Δήμου.
Υπάρχουν άτομα που καταχράστηκαν τη θέση τους και την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Δήμος και έκλεψαν. Για αυτούς είμαστε και θα είμαστε άτεγκτοι. Όχι μόνο δεν έχουν θέση σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, αλλά δεν έχουν θέση καθόλου στο Δήμο, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να επιστρέψουν τα κλεμμένα.
Υπάρχουν υπάλληλοι που μπορεί να μην εκτίμησαν ή να μην αντιλήφθηκαν έγκαιρα την κατάσταση ή ακόμη και να παραπλανήθηκαν ή κάτι να τους ξέφυγε. Αυτό είναι άλλης φύσης πρόβλημα. Η κάθε περίπτωση θα εξεταστεί χωριστά, θα αξιολογηθεί η προσφορά και οι ικανότητες του καθενός, θα αναδιοργανωθεί πλήρως ο Δήμος και θα δοθεί η δυνατότητα στους συνεπείς υπαλλήλους αφενός να συνεχίσουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αφετέρου να έχουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη, ώστε να μην γίνονται λάθη από άγνοια ή φόρτο εργασίας."

Μάλιστα!

Η ανακοίνωση ΕΔΩ: www.mykonosepomenimera.gr/press

zepos είπε...

Πα μαλ!!