Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν θέλει.. πόλεμο!...

Ο Νομάρχης Κυκλάδων Δ.Μπάϊλας ξαφνικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση μετά την παραγγελία της εισαγγελέως Σύρου εναντίον του για παραλείψεις ελέγχων στην πολεοδομία Κυκλάδων.

Η εξέλιξη αυτή ίσως του στοιχίσει την υποψηφιότητα για αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στις επόμενες εκλογές. Αυτό μαθαίνω και δυστυχώς αυτά συμβαίνουν οταν "βάζεις νερό στο κρασί σου".

Στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε για το ζήτημα της πολεοδομίας μάλιστα, εξηγεί και τους λόγους που "νερώνει το κρασί του"! Αφού τα "ρίχνει" στον νέο προϊστάμενο της πολεοδομίας και ευθέως τον ονομάζει λίγο: "ο νέος προϊστάμενος δεν έχει τις διοικητικές ικανότητες,", σε ερώτηση τι γίνεται με τις υποθέσεις που είναι εκκρεμότητα στην Μύκονο λέει στα ίσια, οτι ίσως αναγκαστεί να πάρει πειθαρχικά μέτρα, αλλά δεν το θέλει!

"Δε θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το κακό είναι ότι αν επιβάλουμε πειθαρχικά μέτρα, θα ανοίξουμε πόλεμο."

Αμ' έτσι κυρ Νομάρχα μου δεν πάμε πουθενά!

Όλη η είδηση ΕΔΩ: Ο Νομάρχης Κυκλάδων τοποθετείται για το πολεοδομικό

2 σχόλια:

Savrada είπε...

"Ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, παραδέχθηκε έμμεσα ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την προσπάθεια του Δημήτρη Μπάιλα για την υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη. Ο κ. Ρήγας ισχυρίσθηκε, ότι εφόσον του ζητηθεί από τα όργανα του κόμματος, θα προτείνει κάποιο πρόσωπο που έχει κοινές θέσεις μαζί του για τον «Καλλικράτη», σημειώνοντας ότι με τον κ. Μπάιλα είχε ουσιαστικές διαφωνίες για τη νέα μεταρρύθμιση. «Είχαμε από διαφορετικές έως εχθρικές απόψεις. Θεωρώ ότι είναι ουτοπικό και λαϊκίστικο να λέει κάποιος ότι μέσα στο πλαίσιο του Καλλικράτη, οι Κυκλάδες θα έπρεπε να μείνουν μόνες τους ως αυτόνομη Περιφέρεια», δήλωσε."

Τα παραπάνω δημοσίευσε η εφημερίδα της Σύρου "Κοινή Γνώμη" και μάλλον επιβεβαιώνουν τις δικές σας εκτιμήσεις.
Αν πρόκειται μόνο για καμπανάκι.. θα δείξει..

zepos είπε...

Αν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται τα θέματα με τον κ.Μπάϊλα, θα είναι ακόμη δυσκολότερη η επικύρωση της υποψηφιότητάς του, τώρα με την υπουργοποίηση του κ.Ρήγα..