Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τα "έσπασαν"! Η ανωριμότητα φταίει..

Οριστική η διάσπαση μεταξύ του Νίκου Χρυσόγελου και του Νίκου Συρμαλένιου

"Ο κ. Συρμαλένιος με ανοικτή επιστολή αναφέρει ουσιαστικά ότι ο επικεφαλής του ενιαίου συνδυασμού «Οικολογικός Άνεμος» και «Πολίτες κόντρα στον καιρό», Νίκος Χρυσόγελος ήθελε να «καπελώσει» την Συν-Κυκλαδική Πρωτοβουλία, αποκλείοντάς την έτσι από τη σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου. Μάλιστα αναφέρει ότι σε αυτή τη συνεργασία επικράτησε η ανωριμότητα και οι κινήσεις τακτικής, ενώ βεβαιώνει τους κατοίκους των Κυκλάδων ότι ο συνδυασμός «Πολίτες κόντρα στον καιρό» θα θέσει υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές. "

Η είδηση από την "Κοινή Γνώμη".

Στο μεταξύ ο Χρυσόγελος ανακοινώνει οτι
Συνεχίζει μόνος του!


"Η επιστολή του Νίκου Συρμαλένιου στην οποία εξηγεί τη δική του άποψη για τους λόγους λήξης της συνεργασίας μας, μας προκαλεί θλίψη καθώς εμφανίζει ανυπόστατα αίτια διαφωνίας (ανωριμότητα, κινήσεις τακτικής από μέρους μας, επιδίωξη αποκλεισμού της παράταξής τους), υπαινίσεται φανταστικά σενάρια («…Εκτός και αν ο Ν. Χρυσόγελος έχει χαράξει άλλες στοχεύσεις που δεν μας έχει εξηγήσει») και προσπαθεί να παραπλανήσει τους αποδέκτες όταν γράφει: Έναντι της αμφίβολης εκπροσώπησης μας από τις Κυκλάδες, είχε συμφωνηθεί ο χώρος μας να εκφραστεί μέσα από την υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με πρόσωπο δικής μας επιλογής. Ο Ν. Χρυσόγελος και οι συνεργάτες του, υπαναχώρησαν, απορρίπτοντας με αστήρικτα επιχειρήματα στελέχη της παράταξής μας από τα Δωδεκάνησα. "

Το παραπάνω μικρό απόσπασμα είναι για να βλέπουμε τι εστί, νέα ήθη και πρακτικές!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

http://wp.me/pZ7Bh-oC

markos aliprantis είπε...

Γιώργο διάβασες τα πόθεν έσχες των βουλευτών και αργηγών κομάτων;Άκου η Μπιρμπίλη 70.700 λίρες Αγγλίας!!!!.Λές να είναι χρυσές;.Εγώ πάντως τους βγάζω το καπέλο ξέρουν οι "άνθρωποι"τι κάνουν.

zepos είπε...

Που το ανακάλυψες ρε θηρίο;
Ακου λίρες!

zepos είπε...

Ο λιγόλογος "Νίκος" μας πληροφορεί εντω μεταξύ οτι ο Χρυσόγελος θα συνεχίσει μόνος του.. Αυτό έλειπε να τα παρατήσει!
Η ανακοίνωση του "Οικ.Αν" στην σελίδα τους, εντύπωση μου έκανε το :
"ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ επέμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή στη διαμόρφωση ενός ψηφοδελτίου με υποψήφιους ανεξάρτητους πολίτες και όχι κομματικά στελέχη στην πλειονότητά τους, σύνθεση που αποτελεί τη βάση του εγχειρήματος για την εναλλακτική αυτοδιοίκηση και τη ρήξη των κομματικών στεγανών."

Ανεξάρτητους ήθελε οχι κομματικούς σαν και τον ίδιο... Αλλά οι Ο.Π. δεν είναι κόμμα... ακόμα! Ετσι λένε!
Λένε και άλλα πολλά και όποιος θέλει να δεί την "καινούργια" και την "άδολη" σκέψη του νεοπαγούς σχηματισμού, ας ανοίξει ην σελίδα τους..