Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Το αίτημά σας ..ικανοποιήθηκε!


O νεοεκλεγής Δήμαρχος Τήνου κ.Κροντηράς, ήδη από πέρσυ ξεκίνησε να στέλνει φιρμάνια στα υπουργεία με το αιτημα γα αντικατάσταση του "ΘΕΟΛΟΓΟΣ" που σταμάτησε τα δρομολόγιά του για την ετήσια συντήρηση. Ο Π.Ρήγας μας πληροφορεί οτι το αίτημα του Τηνιακού Δημάρχου ικανοποιείται οσονούπω. Μένει να διούμε εάν τα πλοία που θα μπουν στη γραμμή θα κάνουν το πρωϊνό δρομολόγιο που ήταν και το ζητούμενο

"Άμεση αντιμετώπιση του κενού ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας από την απόσυρση του «Θεολόγος Π.».
Μετά από επιστολή του Δημάρχου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά, για την αναστάτωση που επιφέρει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού της Τήνου η ετήσια μηνιαία συντήρηση και επιθεώρηση του πλοίου «Θεολόγος Π.» και το αίτημά του για τροποποίηση των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων των πλοίων, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των νησιών, άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του Υφυπουργού Οικονομίας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Παναγιώτη Ρήγα.
Μετά από συνεννόησή του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Ναυτιλίας, ικανοποιήθηκε το αίτημα, για τη σχετική τροποποίηση των δρομολογίων των πλοίων «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ» και «AQUA JEWEL», ώστε να καλυφθεί το συγκοινωνιακό κενό του «Θεολόγος Π.» και να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των νησιών και γενικότερα οι επιβάτες από Ραφήνα προς Τήνο και Άνδρο. "


Πάντα τέτοια Τάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: