Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι νέοι Μυκονιάτες πολιτικοί


Βασίλης Γ. Μαργάρας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του
Γιάννη Μαχαιρίδη που στηρίζετε από το ΠΑΣΟΚ
"Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας"

Ο Βασίλης μας υπόσχεται:
"Υπόσχομαι να αγωνιστώ για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης, για μια Περιφέρεια δημιουργική, αναπτυξιακή και αλληλέγγυα. Κατεβαίνω υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μαχαιρίδη και με Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων τον Γιώργο Πουσσαίο, στελέχη με μακρά εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πρέπει να αναδείξουμε τα προβλήματα των νησιών εντός της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής περιφέρειας, να αγωνιστούμε για καλύτερες υποδομές στην υγεία. Είναι σημαντικό να προωθήσουμε ένα διαφορετικό πρότυπο ανάπτυξης. Η φωνή της Περιφέρειας πρέπει να ακουστεί δυνατά στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρειάζεται να αγωνιστούμε για να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε αυτά που δικαιούμαστε από την Ευρωπαϊκή Ένωση."





Από την "άλλη πλευρά" ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Κουκάς, Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου, κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χαράλαμπο Κόκκινο και τον συνδυασμό "Νέα Εποχή για τα νησιά μας"

Σε συνέντευξη που έδωσε στην "Κοινή Γνώμη" ο Κων/νος Κουκάς, αν και παραδέχεται οτι ο Μαχαιρίδης είναι το φαβορί για την Περιφέρεια, είναι αισιόδοξος και πιστεύει οτι ο συνδυασμός τους έχει μια δυναμική που είναι δυνατόν να ανατρέψει τα προγνωστικά.

[Πατήστε στην εικόνα να μεγαλώσει ώστε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: