Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Με όλα τα μέσα.....

Εντάξει ρε σεις υποψήφιοι, οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, αλλά κοιτάξτε να βγείτε με το σπαθί σας και οχι με τις πλάτες άλλου! Θα μου πείτε τώρα τι ψάχνω... Το "ρουσφέτι" εξακολουθεί να είναι η "κινητήριος δύναμη" και την δυνατότητα να κάνουνε ρουσφέτια διαφημίζουν. Οχι τις δικές τους ικανότητες που έχει ανάγκη ο τόπος μας, αλλά τα "κονέ", το "βίσμα" κλπ...

Και άντε να πούμε δεν βαριέσαι οταν πράγματι το έχουν.. Για φαντάσου όμως τι θα καταλάβουν οι ψηφοφόροι διαβάζοντας το παρακάτω δελτίο τύπου του κ.Ρήγα;
Αγανάχτησε με τις απαράδεκτες τακτικές ο νέος υφυπουργός και μου έστειλε την οργισμένη του διάψευση για την χρησιμοποίηση του ονόματός του ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ!

"Αθήνα 18/10/2010 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ

Πληροφορήθηκα ότι, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ενός εκ των εκλογικών συνδυασμών που συμμετέχουν στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία της αυτοδιοίκησης για την Μύκονο, έχει συμπεριλάβει φωτογραφία μου στο φυλλάδιο της διαφημιστικής του προβολής.
Επειδή η περίοδος που διανύουμε, προσφέρεται για την δημιουργία εντυπώσεων και την εξαγωγή εσφαλμένων συμπερασμάτων, επιθυμώ να δηλώσω κατηγορηματικά, ότι ούτε ερωτήθηκα, ούτε έδωσα την έγκριση μου σε οποιονδήποτε για να χρησιμοποιήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο το πρόσωπο μου με στόχο να αποκομίσει εκλογικά οφέλη. "


Τον λεγάμενο/η δεν τον ξέρω ακόμη, θα τον μάθω οσονούπω!
Και θα πέσει γέλιο!

2 σχόλια:

GURU gx είπε...

Ο περί ου ο λόγος υποψήφιος είναι ο mr. "fuck me I'm famous" Barbounaras,γνωστός για το ήθος του, την κοινωνική του ευαισθησία και τα κοινά που έχει, όπως ανακοινώνει, με τους συνεικονιζόμενους κ.κ. Αβραμόπουλο,Παναγιωτόπουλο,Ρήγα,Γιακουμάτο!!! Αδυναμία αυτό το παιδί με τους υπουργούς. Βρες το έντυπο. Είναι μνημείο!

zepos είπε...

Το χθεσινό μάζεμα της αλληλογραφίας μου από την θυρίδα είχε πάνω από 15 εκλογικά φυλλάδια. Δεν ήταν μέσα του Γιάννη. Κάποιος μου είπε οτι έχει την μάπα του ανάμεσα σε 4 πολιτικούς (και τον Ρήγα που τα πήρε!) και λέει κάτι για "κοινούς αγώνες"!
Εχει πλάκα για όσους τον ξέρουν βέβαια γιατί για άλλους που δεν τον ξέρουν και θα δούν το φυλλάδιο θα απορήσουν πως είναι δυνατόν να "αγωνίζονται" όλοι αυτοί συμπούρμπουλοι!
Πάντως δεν συμφωνώ για την παραπομπή στο "ήθος" κλπ..
Η λέξη είναι παραξηγημένη και το νόημα τελείως υποκειμενικόν!