Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"Χρεοκοπημένοι Έλληνες, ερχόμαστε! "

"Τις διακοπές τους στην Ελλάδα θα περάσουν οι αρθρογράφοι της γερμανικής εφημερίδας Die Tageszeitung, και στο άρθρο τους με τίτλο «Χρεοκοπημένοι Έλληνες, ερχόμαστε!» εξηγούν τους λόγους πίσω από την απόφασή τους να επισκεφτούν άμεσα τη χώρα και κυρίως τα ελληνικά νησιά, «έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη».

«Η Ελλάδα αισθάνεται ότι αντιμετωπίστηκε με άσχημο τρόπο από τη Γερμανία και την καγκελάριο Merkel στο πλαίσιο της κρίσης του ευρώ» επισημαίνει το άρθρο και συμπληρώνει ότι στο πρόβλημα αυτό «προστέθηκαν και τα ‘χτυπήματα κάτω από τη ζώνη’ από τον γερμανικό Τύπο». Άρα, καταλήγει ο πρόλογος, για «να ωφελήσει κανείς την Ελλάδα, με το να ταξιδέψει εκεί για διακοπές», και παρατίθενται οι απόψεις των αρθρογράφων. "


Χρεοκοπημένοι Έλληνες, ερχόμαστε!
της εφημερίδας Die Tageszeitung


Αφού πρώτα μας λοιδώρησαν ασυγκίνητα, πιάσανε τα "καλοπιάσματα"..
Δεν έχω αντίρρηση να μας ζητάνε συγνώμη με μια επίσκεψη.
Όμως τότε, που τα Γερμανικά ΜΜΕ είχαν βγάλει όλο τους το δηλητήριο εναντίον μας, με την καθοδήγηση φυσικά της πολιτικής τους ηγεσίας, τότε θα περίμενα μια παρόμοια στάση, υπεύθυνη, χωρίς σκοπιμότητες, να βγούν και να πουν οι μελλοντικοί μας επισκέπτες, οτι εμείς ΘΑ ΠΑΜΕ στο Ελλάντα.. οτι και να λέει η Μέρκελ, γιατί μας αρέσουν οι Έλληνες, οι θάλλασες και τα βουνά της, γιατί περνάμε καλά!

3 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Περίμενα τον υπόλοιπο τίτλο που για μένα είναι:"Να σας πηδήξουμε"πάντα οικονομικά εννοώ

zepos είπε...

Αν πρόκειται για .. Γερμανίδες Μάρκο, θα το σκεφτώ!

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Μή μου το χαλάς.....
Δέν χρειάζεται να σκεφτούμε καθόλου !!!