Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Τον σταυρό τον βρήκαν...τα λεφτά ακόμη τα ψάχνουν!


Συναγωνισμός και φέτος μεταξύ των 30 περίπου Μυκονιατών που συμμετείχαν στη βουτιά για το πιάσιμο του Σταυρού. Μεταξύ αυτών και για πρώτη φορά μια κοπέλα. Τυχερός αυτής της χρονιάς ο Χρήστος Δερβιτσιώτης ο οποίος μάζεψε τον Σταυρό από τα παγωμένα νερά.

Έως εδώ όλα καλά και σύμφωνα με τα έθιμα.. Μετά όμως πήγαν όλοι για το παραδοσιακό κέρασμα πάνω στη Δημαρχία. Φέτος κόπηκε σήμερα η Πρωτοχρονιάτικη πίτα αντί την Πρωτοχρονιά. Η ολιγοήμερη αναβολή έγινε λόγω "ανωτέρας δύναμης"... Το κλιμάκιο των ορκωτών λογιστών λένε οι κακές γλώσσες δεν το επέτρεψε, αυτοί που ψάχνουν τα χαμένα λεφτά που κατά διαβολική σύπτωση είναι και εδώ γύρω στα 700 χιλιάρικα, δηλαδή όσα και κεί πάνω που έχωσαν τον Δήμαρχο σε πορτ-μπαγκάζ!!

Όταν λοιπόν ο Δήμαρχος στην ομιλία του άρχισε να κάνει ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς, αναγκαστικά αναφέρθηκε και στο καυτό ζήτημα των "χαμένων" χρημάτων και είπε ότι περιμένει το πόρισμα από το Σώμα των Ορκωτών Λογιστών που αυτό το διάστημα ελέγχει την υπόθεση των χαμένων διπλοτύπων ώστε μετά να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες...

Τα όργανα άρχισαν όμως αμέσως με την αντιπολίτευση να διαμαρτύρεται και να λέει οτι δεν είναι προς ώρας να βγάζουμε τ'άπλυτα στη φόρα..και παρά λίγο να χαλάσει τον "λαμπρόν εορταστικόν πνεύμα"... Οι ψύχραιμοι επενέβησαν και το συμβάν έληξε, προς απογοήτευση των παρευρισκομένων που έχασαν ένα καλό ...ματς!!

1 σχόλιο:

evangelos naxios είπε...

Καλη Χρονια καλε μας φιλε!Φαινεται ειναι και αλλου "δημος Παγαιου"μπας και δουμε ασπρη μερα με ορκωτους λογιστες,εισαγγελεις κ.λ.π το θεμα ειναι να ξαναμπαινουν τα χρηματα στη φουκαριαρα την πατριδα μας γιατι οι βουλγαρακιδες εχουν καβαντζα για γεννεες 14 τα τωμαρια,αλοιμωνο σε εμας τους μαλακες που δεν τους......