Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Το Χριστουγεννάτικο Παζάρι της Φιλοζωικής.. πλησιάζει

Οι κοπέλες της Φιλοζωικής Μυκόνου, ετοιμάζονται και φέτος όπως κάθε χρονιά αυτές τις μέρες να διοργανώσουν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους. Ο σκοπός προφανής και η αγωνία ειναι μεγάλη για την συλλογή λίγων εκατοντάδων ευρώ, που θα δώσουν μια μικρή οικονομική ανάσα στον Σύλλογο που έχει κυριολεκτικά "γονατίσει" η αδιαφορία μας..

"Με χαρά σας ανακοινωνουμε πως πλησιάζει η μέρα για το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας !! Όπως κάθε χρόνο ήρθε η στιγμή να κοιταξετε στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας για τυχόν ρούχα η αλλά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε και με αυτο τον τροπο να βοηθήσετε να συγκεντρωθούν χρήματα για τα αδέσποτα του νησιού μας.

Φέτος η φιλοζωικη έχει ξοδέψει περισσότερα απο 30,000.00 ευρω μονο σε κτηνιατρικα έξοδα ! Ο Δήμος Μυκόνου μείωσε κατα το ήμισυ το πακέτο κάλυψης των κτηνιατρικων εξόδων και μέχρι και σήμερα για το 2011 δεν έχουμε λάβει κανενός είδους οικονομική ενίσχυση .

Για αυτο για άλλη μια φορά ζητάμε τη βοήθεια των φιλοζωων ώστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτή την προσπάθεια με χαρα και να διασκεδάσουμε με σκοπό να πετύχουμε το σκοπό μας.

Για όσους απο εσάς θέλουν να νοικιάσουν χώρο πώλησης για τα πράγματα τους, η τιμή θα παραμείνει όπως και πέρυσι στα 40 ευρω για το κάθε αυτοκίνητο η κάθε πάγκο πώλησης. Τα τρόφιμα και ποτά δεν θα επιτρέπονται προς πώληση.

Χρειαζόμαστε εθελοντές φυσικά για αυτο αν θέλετε να προσφέρετε τη βοήθεια σας παρακαλούμε καλεστε μας στο 6944 777674 η προτιμότερο επίσης είναι να αφήσετε ένα μήνυμα με το όνομα και το τηλέφωνο σας.

Θα έχουμε μπουφέ όπως κάθε χρόνο με hot dogs, κεικ,διάφορα φαγητά , ποτα και επίσης ρούχα ,βιβλία , παπούτσια , μικροαντικείμενα , παιχνίδια και πολλά ακόμα ..!!

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Δεκεμβρίου στο παλιό λιμάνι. Θα είμαστε εκεί από τις 10 το πρωί. Παρακαλούνται οι εθελοντές που θα βοηθήσουν να έλθουν λίγο νωρίτερα! "


H είδηση ΕΔΩ: Tο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: