Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Δια παν.. ενδεχόμενον;


Ο Δήμαρχός μας, έριξε τη μπόμπα του χθες, πρωτοχρονιάτικα, μαζί με τον απολογισμό της θητείας του για το 2008 στην τελετή στη Δημαρχία..

"Κύριε Αντιδήμαρχε, Κύριοι Σύμβουλοι
Αξιότιμοι Κύριοι,

Σήμερα 1-1-2009 συμπληρώνονται 18 συνεχή χρόνια θητείας μου στο αξίωμα του Δημάρχου Μυκόνου, ενώ ήδη εισήλθαμε στον τρίτο χρόνο της Δημοτικής περιόδου 2007 – 2010, όπου την πρώτη Κυριακή 4-1-2009 καλείται το Δημοτικό συμβούλιο να εκλέξει νέο προεδρείο και νέα μέλη Δημαρχιακής επιτροπής.
Καθόσον διανύω την πέμπτη μου θητεία ως Δήμαρχος, κατά την ομιλία μου στην καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιττας που γίνεται αυτή την στιγμή (ωρα 12.00) στο Δημαρχιακό μέγαρο, σας καταθέτω σταθερά και ακλόνητα την παραίτηση μου από τη θέση του Δήμαρχου της Μυκόνου, καθώς και από όλες τις θέσεις που απορρέουν εξ αυτής (αντιπροέδρου της ΤΕΔΚ, προέδρου της ΑΝΕΤΚΥ, του Λιμενικού ταμείου και του Πολιτιστικού οργανισμού, μέλους του πολυδύναμου κέντρου κοινωνικής παρέμβασης του Ν. Κυκλάδων κ.λ.π.), προκειμένου σύμφωνα με τα άρθρα 89, 90 του Ν. 3463 / 2006 να κινηθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου Δημάρχου απο τον πλειοψηφούντα συνδιασμό.
Πιστεύω οτι έτσι δίδεται η δυνατότητα και σ’ άλλους Άξιους και ίσως Ικανότερους από εμένα, να διοικήσουν και ταυτόχρονα να υπηρετήσουν το τόπο μας από τη θέση του Δημάρχου.
Εύχομαι στους πολίτες της Μυκόνου, στο Δημοτικό συμβούλιο, στα Πολιτειακά όργανα, στους φίλους Δημάρχους και συμβούλους, καθώς και στους κατοίκους της Περιφέρειάς μας Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη προκειμένου να επιτυγχάνουν πάντοτε το καλύτερο για το τόπο τους.
Ευχαριστώ όλους - τα όργανα της Ε.Ε, την Κυβέρνηση, τους Βουλευτές, τα κόμματα, τις Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές, την Περιφέρεια, την Νομαρχία, την ΤΕΔΚ, την ΑΝΕΤΚΥ, τους υπαλλήλους, τους φορείς, τα ΜΜΕ, τους συνεργάτες μου, τους κατοίκους των νησιών μας αλλά και τους απανταχού φίλους της Μυκόνου - για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια της θητείας μου ως Δήμαρχου, τόσο στη Μύκονο, όσο και σε εμένα προσωπικά.
Με εκτίμηση
Χρήστος Βερώνης"


Πολλές θέσεις είχε ο Δήμαρχος και φεύγει απ'όλες! Τυπικότατος και σύμφωνα με το άρθρο 56 & 57 του Συντάγματος περί "κωλύματος εκλογιμότητας" για το βουλευτικό αξίωμα!!

Πάμε για πρόωρες εκλογές;
Κάτι θα ξέρει παραπάνω ο κ.Βερώνης!!
Των φρονίμων τα παιδιά φροντίζουν εγκαίρως!!!

7 σχόλια:

GRAINBOW είπε...

Τωρα που η κυβερνηση εκοψε το 2% της εισφορας στους δημους απο τα τουριστικα,θα τους ζορισει οικονομικα(τους δημους).
Γατα ο Βερωνης! Σου λεει,ας κοψουν το λαιμο τους..

zepos είπε...

Λες;;;
Ο Βερώνης την έκανε για διακοπές διαρκείας αμέσως μετά την ... μπόμπα!
Για να μην καθεται να δ΄λινει εξηγήσεις.. Κανένας δεν λέει "γιατί"

Βλέπεις οι πρόωρες εκλογές πρέπει να αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο... Και ο Βερώνης είναι από τους έμπιστους του Καραμανλή..

Άλλοι πάλι λένε ότι θα το βάλει στον επικείμενο ανασχηματισμό!!!!

GRAINBOW είπε...

Ανοιξα δειλα-δειλα το Blοgακι!
Ριξ'του μια ματια!
Βαλε και link αν θελεις στο δικο σου!

zepos είπε...

Καλορίζικο γείτονα!!
Άλλαξε χρώμα στα λινκς - σχόλια.
Το μπλε σε μαύρο φόντο δεν φαίνεται..

dimitris-r είπε...

Καθόλου ευχάριστα τα πράγματα.
Όσο και να το ψάχνω μέσα μου κι όσο και να το συζητώ δεν βγάζω άκρη.
Εκτός κι αν τα πράγματα είναι απλά... πολύ απλά!
Οψόμεθα...

zepos είπε...

Δεν σε πιάνω Δημήτρη!
Σε κόβω πολύ στεναχωρεμένο με το φευγιό Του! Μην σκας ρε!
Και ο μέγας καλός είναι.. Για ρώτα και τον ..Αντώνη σου;

dimitris-r είπε...

Προβληματισμός είναι κι έγνοια για το μπάχαλο που βλέπω γύρω μου.