Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2009

Δια παν.. ενδεχόμενον;


Ο Δήμαρχός μας, έριξε τη μπόμπα του χθες, πρωτοχρονιάτικα, μαζί με τον απολογισμό της θητείας του για το 2008 στην τελετή στη Δημαρχία..

"Κύριε Αντιδήμαρχε, Κύριοι Σύμβουλοι
Αξιότιμοι Κύριοι,

Σήμερα 1-1-2009 συμπληρώνονται 18 συνεχή χρόνια θητείας μου στο αξίωμα του Δημάρχου Μυκόνου, ενώ ήδη εισήλθαμε στον τρίτο χρόνο της Δημοτικής περιόδου 2007 – 2010, όπου την πρώτη Κυριακή 4-1-2009 καλείται το Δημοτικό συμβούλιο να εκλέξει νέο προεδρείο και νέα μέλη Δημαρχιακής επιτροπής.
Καθόσον διανύω την πέμπτη μου θητεία ως Δήμαρχος, κατά την ομιλία μου στην καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιττας που γίνεται αυτή την στιγμή (ωρα 12.00) στο Δημαρχιακό μέγαρο, σας καταθέτω σταθερά και ακλόνητα την παραίτηση μου από τη θέση του Δήμαρχου της Μυκόνου, καθώς και από όλες τις θέσεις που απορρέουν εξ αυτής (αντιπροέδρου της ΤΕΔΚ, προέδρου της ΑΝΕΤΚΥ, του Λιμενικού ταμείου και του Πολιτιστικού οργανισμού, μέλους του πολυδύναμου κέντρου κοινωνικής παρέμβασης του Ν. Κυκλάδων κ.λ.π.), προκειμένου σύμφωνα με τα άρθρα 89, 90 του Ν. 3463 / 2006 να κινηθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου Δημάρχου απο τον πλειοψηφούντα συνδιασμό.
Πιστεύω οτι έτσι δίδεται η δυνατότητα και σ’ άλλους Άξιους και ίσως Ικανότερους από εμένα, να διοικήσουν και ταυτόχρονα να υπηρετήσουν το τόπο μας από τη θέση του Δημάρχου.
Εύχομαι στους πολίτες της Μυκόνου, στο Δημοτικό συμβούλιο, στα Πολιτειακά όργανα, στους φίλους Δημάρχους και συμβούλους, καθώς και στους κατοίκους της Περιφέρειάς μας Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη προκειμένου να επιτυγχάνουν πάντοτε το καλύτερο για το τόπο τους.
Ευχαριστώ όλους - τα όργανα της Ε.Ε, την Κυβέρνηση, τους Βουλευτές, τα κόμματα, τις Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές, την Περιφέρεια, την Νομαρχία, την ΤΕΔΚ, την ΑΝΕΤΚΥ, τους υπαλλήλους, τους φορείς, τα ΜΜΕ, τους συνεργάτες μου, τους κατοίκους των νησιών μας αλλά και τους απανταχού φίλους της Μυκόνου - για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια της θητείας μου ως Δήμαρχου, τόσο στη Μύκονο, όσο και σε εμένα προσωπικά.
Με εκτίμηση
Χρήστος Βερώνης"


Πολλές θέσεις είχε ο Δήμαρχος και φεύγει απ'όλες! Τυπικότατος και σύμφωνα με το άρθρο 56 & 57 του Συντάγματος περί "κωλύματος εκλογιμότητας" για το βουλευτικό αξίωμα!!

Πάμε για πρόωρες εκλογές;
Κάτι θα ξέρει παραπάνω ο κ.Βερώνης!!
Των φρονίμων τα παιδιά φροντίζουν εγκαίρως!!!

8 σχόλια:

GRAINBOW είπε...

Τωρα που η κυβερνηση εκοψε το 2% της εισφορας στους δημους απο τα τουριστικα,θα τους ζορισει οικονομικα(τους δημους).
Γατα ο Βερωνης! Σου λεει,ας κοψουν το λαιμο τους..

zepos είπε...

Λες;;;
Ο Βερώνης την έκανε για διακοπές διαρκείας αμέσως μετά την ... μπόμπα!
Για να μην καθεται να δ΄λινει εξηγήσεις.. Κανένας δεν λέει "γιατί"

Βλέπεις οι πρόωρες εκλογές πρέπει να αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο... Και ο Βερώνης είναι από τους έμπιστους του Καραμανλή..

Άλλοι πάλι λένε ότι θα το βάλει στον επικείμενο ανασχηματισμό!!!!

GRAINBOW είπε...

Ανοιξα δειλα-δειλα το Blοgακι!
Ριξ'του μια ματια!
Βαλε και link αν θελεις στο δικο σου!

zepos είπε...

Καλορίζικο γείτονα!!
Άλλαξε χρώμα στα λινκς - σχόλια.
Το μπλε σε μαύρο φόντο δεν φαίνεται..

dimitris-r είπε...

Καθόλου ευχάριστα τα πράγματα.
Όσο και να το ψάχνω μέσα μου κι όσο και να το συζητώ δεν βγάζω άκρη.
Εκτός κι αν τα πράγματα είναι απλά... πολύ απλά!
Οψόμεθα...

zepos είπε...

Δεν σε πιάνω Δημήτρη!
Σε κόβω πολύ στεναχωρεμένο με το φευγιό Του! Μην σκας ρε!
Και ο μέγας καλός είναι.. Για ρώτα και τον ..Αντώνη σου;

dimitris-r είπε...

Προβληματισμός είναι κι έγνοια για το μπάχαλο που βλέπω γύρω μου.

Ανώνυμος είπε...

情趣,情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉