Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η Παράγκα..


Παράγκες δεν έχει μόνο το ποδόσφαιρο, ενίοτε ξεφυτρώνουν και στ'αμπέλια!

Για κοιτάχτε τι "ξεφύτρωσε" αυτές τις μέρες στο δικό μου! Είναι μια υπο κατασκευή παράγκα που θα φιλοξενήσει οσονούπω τον τρύγο και την οινοποίηση της χρονιάς..

Επί τη ευκαιρία οι Κουντούρες και τα Ποταμίσια ποζάρουν μεσ'την τρελλή χαρά!

3 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Με το καλό να ρθεί ο τρύγος κι η οινιποίηση κυρ Γιώργη, καλορίζικι και η παράγκα , υγειά στα χέρια σου.

markos aliprantis είπε...

Γιώργο μιά χαρά φαίνοντε τα σταφίλια σου.Δεν ράντισα για ευδαιμίδα και αρχίζουν να χαλάνε τα δικά μου.Μάλλον την Παρασκευή θα αρχίσω τον τρύγο για να μην τα χάσω όλα.Σε τσεκάρισμα που έκανα έχω 11,2 μπωμέ φαντάζομαι μέχρι τον τρύγο να πιάσει τα 11,6-11,8 οπότε θα γίνει ελαφρύ.Αλήθεια πού χάθηκες ουτε ένα τλφ.Τίτλος της παράγκας "Πιείτε κρασάκι γιοματάρι απ΄του Γιώργου το ποδάρι"χαχαχαχα

zepos είπε...

Ευχαριστώ Κώστα για τις ωραίες ευχές!

Καιδω Μάρκο έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το ωΐδιο και φυσικά με την σήψη. Τα δικά μου τα Παριανά (Μονεμβασιές) έχουν πρόβλημα σαν πιο ψιλόφλουδα και ευαίσθητα. Φέτος το παράκανα με την βιολογική φυτοπροστασία. Ράντισα ΜΟΝΟ με θερινό πολτό για τα έντομα και άφησα την ευκαιρία στην ευδαιμίδα και στις μύγες να γεννήσουν. Τώρα και τα δικά μου αρχίζουν να σαπίζουν, οχι όλα αλλά τα Παριανά έχουν πρόβλημα. Μαθαίνω οτι πολλοί φίλοι και δω από το σωματείο των αμπελουργών, έχουν πάθει μεγάλες ζημιές και μάλλον θα χάσουνε την μισή παραγωγή.
Για τα μελισάκια τα ίδια και δω.. Δεν την βγάζουν τον χειμώνα!