Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Αυτό θα πει... "βύσμα"

Τον περασμένο Αύγουστο, έγινε μια "φιλανθρωπική εκδήλωση" στη γνωστή μας Ψαρρού και κοντέψανε να τους φάνε τα ΜΜΕ.. Δεν κόψανε λέει αποδείξεις για παραπάνω από 1 μύριο ευρά παρακαλώ και έχασε το κράτος φόρους και φιπιάδες..
Τι απόδειξη ρε άσχετοι;
Για φιλανθρωπία ήρθαν οι άνθρωποι.. Τώρα εγώ δεν είμαι και σίγουρος να σας μεταφέρω προς τι ακριβώς κατευθυνόταν το φιλανθρωπικό τσιφτετέλι, δηλαδή ποίους αναξιοπαθούντες θα ενίσχυαν οι παχυλές τιμές κατ'άτομον και κατά καρέκλα.. Διότι τους ιδιοκτήτες του "Νάμμος" οχι βέβαια.. διότι το δήλωσαν οι άνθρωποι από την πρώτη μέρα, οτι δεν θα κρατήσουν λεπτό! Όλα τα λεφτά θα πανε για φιλανθρωπίες!
Αυτό τον ισχυρισμό τους, τον δέχτηκε η εφορία Μυκόνου, όπως φαίνεται από το χαμηλό πρόστιμο που επέβαλλε τώρα, ύστερα από ενδελεχή μελέτη έξη μηνών. Σου λέει μακάρι να γινότουσαν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις τώρα που η Ελλάς έχει την ανάγκη μας, να μαζεύονται οι πλούσιοι (έχει ακόμη τέτοιους;) και να τα δίνουν σε πτωχούς! Ας τους ρίξουμε στα μαλακά, έτσι για να βγάλουμε - σαν κράτος έτσι - και το κατι τι μας...

Όμως ο Αντιεισαγγελές Εφετών Αιγαίου κ. Γιώργος Οικονόμου ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ!

"Εξελίξεις στο θέμα της φοροδιαφυγής στο εστιατόριο Νάμμος στη Μύκονο. Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ότι η Εφορία Μυκόνου επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για έσοδα που δεν δηλώθηκαν τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ευρώ ο αντιεισαγγελέας εφετών Αιγαίου Γιώργος Οικονόμου διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το ζήτημα.
Υπενθυμίζεται ότι η Εφορία Μυκόνου παρά το γεγονός ότι το εστιατόριο δεν έκοψε καμία απόδειξη για τη συναυλία που διοργάνωσε το γνωστό εστιατόριο τον προηγούμενο Αύγουστο εν τούτοις όχι μόνο επέβάλε μικρό πρόστιμο αλλά καθυστέρησε πάνω από 6 μήνες να εκδώσει απόφαση."


ΠΗΓΗ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το Νάμμος

Καμιά φορά σκέπτομαι οτι υπάρχουν και δικαστικοί που δεν.....

2 σχόλια:

Asteroid είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν πήρα τηλέφωνο για να κλείσω τραπέζι, μου είπαν κάτι για 200 ευρώ το άτομο, αλλά και για το ότι δεν υπήρχε πια τραπέζι... Και δεν μου είπαν τίποτε για φιλανθρωπική εκδήλωση - παράξενο, ε;\
;-)

zepos είπε...

Κρίμα Αστεροιντ.. Έχασες την ευκαιρία να βοηθήσεις και συ τους "αναξιοπαθούντες"...