Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Οικονομική ενίσχυση...Εκτός από ωραία είναι και δίκαιη η κ Υπουργός. Αναγνώρισε την άμεση ανάγκη υποστήριξης των μελισσοκόμων των μικρών νησιών, για την διατήρηση της παραδοσιακής μελισσοκομίας. Τώρα που βρήκε το χρήμα μέσα σε αυτό το "μαύρο κενό" που άφησε πίσω του ο μαύρος σίφουνας.. είναι απορίας άξιον!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 17.11. 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σημερινή της απόφαση, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στην έγκριση των τροποποιημένων Προγραμμάτων Πρωτοβουλιών των Ενώσεων Μελισσοκόμων των Μικρών Νησιών του Αιγαίου για το έτος 2009.

Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή υπέγραψε τη σχετική απόφαση με το συνολικό κόστος της χορηγούμενης ενίσχυσης του αναπροσαρμοσμένου προγράμματος, να ανέρχεται στο 1.194.180 Ευρώ.

Η προαναφερθείσα ενίσχυση είναι σύμφωνη με το εγκριθέν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Πρόγραμμα Στήριξης της παραγωγής τοπικών προϊόντων στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους για τον τομέα της Μελισσοκομίας.

6 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Mπράβο στο κορίτσι κυρ Ζέπο.

Θα έρθεις στην έκθεση να σε χαρούμε ?

markos aliprantis είπε...

Άντε και τα κονομίσαμε πάλι.Τί να πώ που τα προγράμματα πάνε κατά διαόλου.Κάθε χρόνο ο εξοπλισμός και τα τεχνικά μέσα συρικνώνονται.

zepos είπε...

Κώστα δεν θα έλθω γιατί οι τρέχουσες υποχρεώσεις συν τα κυνήγια δεν το επιτρέπουν.. Κρίμα .. αλλά!


Μάρκο κοίταξε με τον σύλλογό σας τι πρέπει να κάνετε για να ... εισπράξετε τα μύρια!!!

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Καλώς τον. Που είσαι σε χάσαμε?
Οι συνάδελφοι νησιώτες έπρεπε από χρόνια να στηρίζονται απ το κράτος, και όχι μόνο οι συνάδελφοι αλλά και οι ψαράδες και οι κτηνοτρόφοι και οι γεωργοί για να μείνουν στον τόπο τους.
Σύντομα να σε ξαναδούμε.

markos aliprantis είπε...

Γιώργο μόλις γύρισα από τις δηλώσεις για τον εξοπλισμό.Πήγα και γώ ορεξάτος να τους πώ για την επιδότηση στους εκπροσώπους του Μελ.Κέντρου Πειραιά και γελάσανε με την ψυχή τους.Αυτά είναι που δίνονται κάθε χρόνο από την Ε.Ε μου είπαν.

glam είπε...

Λυπάμαι που το λέω, αλλά με επιδοτήσεις δεν γίνετε δουλειά, άντε να βοηθήσουν κάποιον στην αρχή.... ως εκεί το καταλαβαίνω αλλά να δίνεις λεφτά για να διατηρείται κάτι που δεν το "σηκώνει" η αγορά, είναι μάταιο ...