Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Συνταξιούχοι σε .. απόγνωση!

Συνταξιούχος έβγαλε όπλο!

"Πρωτοφανής υπόθεση απειλής σε βάρος υπαλλήλου, σε υποκατάστημα του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, που συνέβη την Πέμπτη, έγινε γνωστή την Παρασκευή.

Σύμφωνα με καταγγελίες στελέχους της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία, άνδρας -ο οποίος περιμένει εδώ και καιρό την σύνταξη του από τον Οργανισμό- εισέβαλε με πιστόλι, στο υποκατάστημα της Καλλιθέας, και απείλησε τον υπάλληλο, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Τώρα θα πονέσει και η δική σου καρδιά, όπως πονάει η δική μου τόσο καιρό που δε μου δίνετε σύνταξη».
Στη συνέχεια ο άνδρας αποχώρησε.

Την υπόθεση εξετάζουν οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι σε άλλο υποκατάστημα του ταμείου, πριν δύο μήνες, ασφαλισμένος έβγαλε ένα ξυραφάκι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, επειδή καθυστερούσε η σύνταξή του."


Πηγή: www.e-tipos.com

Εκεί βαδίζουμε!!!

5 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ"

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html

markos aliprantis είπε...

Ζέππο ένας θείος της κυράς μου έκανε να πάρει σύνταξη(είχε ένσημα και από άλλα ταμεία)33 μήνες.Ευτυχώς και την επιχείρηση την είχε μεταφέρει στα παιδιά του και έτρωγε ψωμί.Τί να πείς;κάποιοι έταζαν οτι μέσα σε λίγους μήνες θα πληρωναν όλες τις συντάξεις το θυμάσαι;.Χτές έκανα δυό δουλιές στο αμπέλι 1)Ψέκασα θειάφι στην αναλογία που είπαμε και μπόλιασα μερικά.Από τις βροχές που έανε τελευταία δεν μπορ΄νασκάψω ρε γμτ.Πώς πάνε οι μέλισσες;

zepos είπε...

Πλησιάζει και για μένα η μέρα που θα καταθέσω τα χαρτιά για την κολοσύνταξη και όσο διαβάζω τέτοια μου τη δίνει.. Τα φάγανε οι πούστηδες τα λεφτά των ταμείων και κανένας δεν θα πάει φυλάκα...

Μάρκο τα μελισσάκια πάνε όλα καλά εκτός από αυτό που ήταν πιασμένο στο κλουβί και το έβαλα σε κυψέλη πριν λίγους μήνες. Αυτό τα τίναξε!

Εφέτος φύτεψα πάνω από 40 νέες ρίζες κουντούρα, μαύρο ποταμίσι. Δεν έχω και καλό χωράφι άδειο και αναγκάστηκα να χτίζω ξερολιθιές να κάνω σκάλες, να μαζέβω λίγο χώμα.. ξεπατώθηκα! Αυτή τη βδομάδα θα ραντίσω με θειάφι, δεν μάφησαν οι βροχές.

Το μπόλιασμα είναι εύκολο στο κλίμα. Αρκεί να έχει γερό κλαδί με κόμπο και ν'αξίζει η ρίζα που θα το βάλεις.. Έχω και γω μερικά μαύρα που δεν κάνουν πολλά τσαμπιά γιατί θέλουν κλάδεμα πολύ μακρύ με αμολυτές και είναι πολύ σπαστικό. Λέω του χρόνου να τα μπολιάσω γιατί έχουν χοντρό κορμό και υγεία..

zepos είπε...

Ρε σε ΕΛΛΗΝ .. τι έγινε;
Ανοίξανε τις πόρτες στο... Δαφνί;

Arıcı 07 είπε...

Είμαστε, επίσης, αναμένεται