Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Αμάρτησε για την κόρη του!


«Εδινα χρήματα στον υπουργό Αιγαίου κ. Αρ.Παυλίδη για να έχω προστασία! Μου ζητούσαν χρήματα για την αγορά διαμερίσματος στη θυγατέρα του υπουργού, για παλιά χρέη του κ.Ζαχαρίου αλλά και για να "εξασφαλίσουν τα γεράματά τους",όπως χαρακτηριστικά έλεγαν».

Αυτά ανέφερε ο εφοπλιστής κ. Φ.Μανούσης στην κατάθεσή του στις 29 Οκτωβρίου 2007 στον εισαγγελέα κ. Ισίδωρο Ντογιάκο σε σχέση με την εκβίασή του από τον κ. Π. Ζαχαρίου, διευθυντή του γραφείου του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Αρ. Παυλίδη, «προκειμένου να έχει καλύτερη μεταχείριση στην επιδότηση των άγονων γραμμών». Εναντίον του κ. Ζαχαρίου έχει ασκηθεί ήδη από την Εισαγγελία Εφετών δίωξη για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος. Το γραφείο του πρωθυπουργού παρότι γνώριζε αποσιώπησε την υπόθεση.
ΠΗΓΗ: ΕΦ. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Που πάμε ρε!! Που πάμε;

6 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Ζέπο αυτά είναι που έχουν βγεί στη φόρα.Φαντάσου πόσα άλλα δεν έχουν βγεί(και από τα δύο κόματα που είναι στην εξουσία μεταπολιτευτικά)

Σπύρος Σφήκας είπε...

Ζέπο δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά.

zepos είπε...

Ρε παιδιά.. αν είναι αλήθεια όλα αυτά, αν λέμε είναι έτσι, αναρωτιέμαι τι θυσίες μπορεί να κάνει ένας υπουργός-γονιός για τα παιδιά του έ!
Μέχρι και λεφτά να πάρει!
Για να εξυπηρετήσει έτσι// Οχι για κακό!
Για νάχουμε εμείς οι νησιώτες παπόρια να μην φωνάζουμε..
Τόσο πολύ...

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Κάποτε ο κατακτητής Γερμανός Δκτής καλεί τον νεοκόρο του χωριού και τον ρωτά:
- Γιατί δε δουλεύει το ρολόι του καμπαναριού; Και αυτός πανούργος (εκμεταλλευτής όπως τον έκανε η περίσταση) του λέει πως θέλει λάδωμα….
- Και πόσο λάδι θέλει;
- Μια νταμιτζάνα….
Του τη δίνει και τότε ο νεωκόρος αφού λάδωσε το αντεράκι του λάδωσε και τους προύχοντες του χωριού έβαλε και μια σταγόνα στο καπάκι και πήγε έβρεξε λίγο την κλειδαριά…ξεκλείδωσε…κούρδισε το ρολόι και όλα πήγαν ρολόι!!!

Καλό βράδυ!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δεν ξερω καποιον πολιτικο απο το 1974 και δω να τα εχει παρατησει λογω οικονομικων προβληματων.θυμιστε μου εναν σας παρακαλω,εναν.

zepos είπε...

Λες Θοδώση από κει να βγήκε το "λάδωμα";

Ανέστη από τι να τάχουν παρατήσει;
Από το υπουργείο;
Μα ποτέ δεν φταίνε!
Όλο οι από κάτω την κάνουνε... λέμε τώρα!