Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2008

Άνθρωπος στον .. Άρη!Η ΝΑΣΑ έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες (23/01/2008) αυτές τις φωτογραφίες. Όπως βλέπετε, όχι μόνο έχουμε πάει στον ΑΡΗ, τον πλανήτη ντε, αλλά απολαμβάνουμε και τη θέα άνετα από τα γύρω βραχάκια!! Οι εικόνες πάρθηκαν από το Spirit, το ρομποτάκι που βολτάρει πολλούς μήνες εκεί..

Ως φαίνεται όλα όσα μας λέγανε για το πόσο αφιλόξενη είναι η ατμόσφαιρα και τα ρέστα, ήταν μπούρδες.. και για κάποιο δικό τους λόγο τώρα αποφάσισαν να μας πουν την αλήθεια!

Όλα είναι καλά και ήσυχα εκεί και μάλιστα χωρίς την σαπίλα της τηλεόρασης!!
Ούτε Τριαντάφυλλοι ούτε Θανομυστήριοι, ούτε καν Ζαχοπουλαίοι που έπεσαν θύματα της πονηρής και αδίστακτης συμβασιούχου....

Βέβαια και παλιότερα είχαν φωτογραφηθεί ανθρώπινες φιγούρες να βολτάρουν στον κόκκινο πλανήτη, αλλά οι επιστήμονες έσκιζαν τις λευκές τους φόρμες ότι όλα αυτά είναι παιχνιδίσματα του ήλιου μας με τις σκιές των βράχων.. δηλαδή μας δούλευαν!!3 σχόλια:

chaniabee !!!! είπε...

Λες να προσλάμβανε την Νικολουλη στην ΝΑΣΑ! Ελπίζω να μην είναι η πεθερά κάποιου!! Άλλο ένα κόλπο της ΝΑΣΑ για να δικαιολογήσει την ύπαρξης και τα τεράστια κοντύλια που ξοδεύει!!

zepos είπε...

ΑΠΙΣΤΕ ...ΠΑΝΤΕΛΗ!!

Φιαχτό ξεφιαχτό είναι όμως εντυπωσιακό έτσι; Σαν να κάθεται και να ρεμβάζει το ηλιοβασίλεμα ο ...ιθαγενής!

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Καλησπέρα σα να ψαρεύει μου φαίνεται.