Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Συμβουλές για τον καύσωνα!

Όσο λιγότερες κινήσεις, τόσο καλύτερα!


Αν πρέπει να βγείτε έξω στον ήλιο.. προσοχή, πάντα καπελάκι!


Και αν οι ζέστες .. "σφίξουν",

Πάμε γρήγορα για βουτιές!!

13 σχόλια:

Beekeeper είπε...

xoxo ζορικος ο σκυλος :D

zepos είπε...

Ποιός από τους δυό Κώστα;
Ο αραχτός ή ο βουτηχτής;
Γιατί ο αραχτός είναι ο "ζόρικος"!
Τώρα με τις ζέστες δεν σηκώνει "κουβέντα".. είναι μονίμως έτσι κουλουριασμένος σε δροσιά και έτσι και πάει άλλος κοντά του γρυλίζει!!

Ο βουτηχτής είναι όλο ενέργεια και καλοπερασάκιας!

chaniabee είπε...

δηλαδή όταν λένε , ότι αυτός δουλεύει σαν τον σκύλο αυτό εννοούν? αααχχχχχ!!!! στην τωρινή μετεψυχοση μπήκα σε λάθος σώμα !!!!

μελονικος είπε...

Η έκφραση "σκυλίσια ζωή" τι να σημαίνει άραγε;;;;

zepos είπε...

Αγαπητοί Νίκο & Παντελή..
Την σήμερον ημέρα πράγματι οι περισσότεροι σκύλοι δεν έχουν σχέση με τους σκύλους για τους οποίους "βγήκε" το σχετικό ρητόν!
Όμως οι συγκεκριμένοι της φωτογραφίας , διάγουν τους μήνες των σκυλοδιακοπών τους.. ακολουθώντας το αναγκαστικό πρόγραμμα του αφεντικού τους..
Το παρόν σχόλιο είναι προσφορά του ΟΠΑΠ! και αναρτήθηκε κατόπιν έντονων παραπόνων των εικονιζόμενων σκύλων για .. "συκοφαντικά" σχόλια!

Beekeeper είπε...

και οι δυο ζορικοι ειναι... ποιος στη χαρη τους

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Φοβερός δε θα τανε για τερματοφύλακας εε;;

μελονικος είπε...

Θεοδόση!! ο πρώτος;;;;

zepos είπε...

Του συγκεκριμένου "τερματοφύλακα" του πετάω πλαστικά μπουκάλια στο νερό και πηδάει ο άτιμος στο νερό από οποιοδήποτε ύψος! Πολλές φορές ανησυχώ γιατί όπως πέφτει με τη κοιλιά.. ο θόρυβος από το μεγαλοπρεπές ...πλατσσσσ! ακούγεται μακριά!
Αλλά κάτι για τα μελισσάκια μου ρε μελισσάδες δεν θα βρείτε;

Beekeeper είπε...

χμ.. για τα μελισσάκια...

εγω έχω μια απορία.. αυτο ττραπέζι αναμεσα τι ειναι? οχι τιπιτα αλλο αλλα νομιζω το προστατευεις με τον ιδιο τροπο που προστατευεις και τις κυψέλες

τουβλακι, χαρτονάκι.. και κατι έχι κι απο κάτω,, ειναι κατι?

zepos είπε...

Το "τραπέζι" Κώστα είναι μια κατασκευή για να ρίχνει ίσκιο σε μια ποτίστρα που υπάρχει από κάτω. Είναι ένα μικρό πλαστικό κιβώτιο, ειδικό για ποτίστρα πουλιών, με ένα φλοτέρ μέσα που δίνει όσο νερό καταναλώνεται από ένα δοχείο που είναι δίπλα. Το νερό υπάρχει σε ένα "αυλάκι" φάρδους 3 εκατοστών μόνο για να μην μπορούν άλλα ζώα (πρόβατα, κατσίκες κλπ)να πιουν παρά μόνο πουλιά..
Υπάρχει μια "λακα" με νερό στα 50 μ. αλλά εφέτος με τις ζέστες σκέφτηκα να τους βάλω δίπλα... να μην μου κουράζονται!! Καταναλώνουν (μαζί με την εξάτμιση) 5 μπουκάλια νερού κάθε 3 μέρες!!

Beekeeper είπε...

σωστός!

zepos είπε...

Για τους μελισσοκόμους που ενδιαφέρονται για χρήσιμες κουβεντούλες σαν το καφενείο, υπάρχει νέα σελίδα συζητήσεων μια και ο "μελισσοκόμος" κάνει νερά!

Μελισσοκόμοι