Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

Το Καμπιονάτο σαν το παλιό καλό κρασί.

Ένα μπλοκ που έχει και οινολογικό περιεχόμενο, δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορο μπροστά σε τέτοια είδηση!! Διάσημοι και ακριβοπληρωμένοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δέχτηκαν να "παίξουν" τον ρόλο...αμπελιών και σταφυλιών που οδηγούνται στο πατητήρι.. για να διαφημίσουν την νέα αγωνιστική περίοδο του Καμπιονάτο, το οποίο ως γνωστόν πέρασε πέρσι την χειρότερη κρίση με υποβιβασμό και τιμωρίες ισχυρών συλλόγων, με αποτέλεσμα την μεγάλη πτώση των εισιτηρίων και των εσόδων του.
Για να αποκαταστήσουν και να ενισχύσουν λοιπόν την εικόνα του Καμπιονάτο στους "τιφόζι", επέλεξαν ένα πρωτοφανές σε έμπνευση διαφημιστικό σποτ.
Η είδηση από το: www.Sport24.gr

"O ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός "Sky Italia", που έχει τα δικαιώματα για να μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος, με το διαφημιστικό τμήμα του σταθμού να έχει μία απίστευτη έμπνευση προκειμένου να "καλοσωρίσει" το πρωτάθλημα της περιόδου 2007-08.
Συγκεκριμένα, έφτιαξε ένα εκπληκτικό και τρομερά πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ, στο οποίο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα αστέρια που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου δέχονται να υποδυθούν τα... αμπέλια!!!!
Ναι, καλά διαβάσατε, παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Κακά, Ματεράτσι, Μπουφόν, Ντε
Ρόσι, δεν δίστασαν να... τσαλακωθούν και να υποδυθούν τα αμπέλια κατά την περίοδο του τρύγου, με τους χωρικούς να τα κόβουν και να τα προορίζουν για -τί άλλο-κρασί!

Συμμετοχή στο συγκεκριμένο σποτ που έχει τρελάνει κόσμο στην ποδοσφαιρική Ιταλία (και όχι μόνο) έχει ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική Ιταλίας στην κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006, Μαρτσέλο Λίπι, (έχει τον ρόλο του οινοπαραγωγού!), η παλιά μεγάλη δόξα του ιταλικού ποδοσφαίρου, Τζανλούκα Βιάλι, που τον βλέπουμε πάνω σε ένα τρακτέρ, ως ένας από τους ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό του Λίπι, καθώς και ο επίσης άσος του παρελθόντος, Μπέργκομι.

Όλα τα λεφτά είναι βέβαια οι παίκτες που για τις ανάγκες του σποτ είναι γυμνοί, καλύπτοντας το σώμα τους με φυσικό αμπέλι, τα τεράστια βαρέλια μέσα στα οποία τους μεταφέρουν (ως αμπέλια φυσικά!), το κελάρι του Μαρτσέλο Λίπι, όπου υπάρχουν βαρέλια με φωτογραφίες των διάφορων ομάδων του Καμπιονάτο, καθώς και η εκρηκτική Ιλάρια Ντ'Αμίκο!

Το συμπέρασμα; Το Καμπιονάτο είναι σαν το παλιό καλό κρασί... Όσο περνούν τα χρόνια τόσο καλύτερο γίνεται: Τα δύο απολαυστικά βίντεο που ακολουθούν το επιβεβαιώνουν!
"

Σχετικό βίντεο από τα γυρίσματα του διαφημιστικού!


5 σχόλια:

anadelfos είπε...

Αν με πατάει η ΙΛΑΡΙΟ στο κεφάλι και γω ..ανήμπορος να αντιδράσω κοιτάω ...ψηλά, ε τότε να γίνω τσαμπί να με πατήσει και μένα..

zepos είπε...

Άλλος εθελοντής για ..πάτημα από την ΙΛΑΡΙΟ;

dimitris-r είπε...

Αύριο βάζω μπρος να χτίσω ένα πατητήρι.
Είπα να μοιραστώ τη χαρά μου.
Άειντε δώσε και μια ευχή...

zepos είπε...

Σφάξε αλανιάρη κόκκορα και ρίξε στο θεμέλιο ζεστό κόκκινο αίμα. Βράστον με πατάτες και φώναξέ με!
Για το καλό σου..
Αν δεν το κάνεις, το κρασί σου θα μαυρίζει για 7 χρόνια από την ημέρα του θεμέλιου..
Μετά...δεν ξέρω..θα ρωτήσω!
Καλημέρα!

dimitris-r είπε...

Σήμερα δεν σε φώναξα, τον κόκκορα δεν τον έσφαξα, τον χρωστάω.
Έσφαξα όμως ξεκοκκαλισμένο μπακαλιάρο τηγανητό.